Prosjektblogg!

Hei! Velkommen til prosjektblogg for «Digital Borger», et kursopplegg for deltagere ved introduksjonskurs på Johannes Læringssenter. Vi har valgt bloggformatet for å dele oppgaver, videoer og idéer knyttet til prosjektet.

Hva er prosjektet «Digital Borger»?

IKT-opplæring for minoritetsspråklige er viktig, men vanskelig. Hvor skal vi begynne? Elevene våre er voksne, og har kanskje bare vært i Norge i noen få måneder. De er midt i introprogrammet (varer ca. 2 år). Skoledagen er full av norsktimer, samfunnsfag, kurs om arbeidsliv og muntlig trening – og IKT. Prosjektnavnet «Digital borger» er et stort og ambisiøst navn. Vi vet det. Men prøv å se litt gjennom det, og plukk opp tankene våre i andre enden. Målet vårt er altså, kort sagt, å gi god IKT-opplæring til våre flyktninger/introdeltakere på Johannes læringssenter.

Prosjektet er støttet av IMDi med ca. 300.000.- pluss egeninnsats/egenfinansiering av Johannes læringssenter. Vi er to introrådgivere, Ingrid Baltzersen og Alexander Kittilsen, som står bak bloggen, oppgavene, videoer (kommer) og undervisningsopplegget. Viktige stikkord er Google Classroom og Flipped Classroom. Vi håper å hente det beste fra begge parter.

Velkommen!

Mvh
Ingrid og Alexander

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s